Nytt i samlingen - Videoblogg - Oktober

Går igenom de titlar som lagts in i samlingen under oktober månad.

EDIT: Ett fel på stativet får det att se ut som att jag sitter i en krigs- eller jordbävningshärjad byggnad. Det lutar lite alltså. Bör åtgärdas i fortsättningen.


Kommentarer
Postat av: Nick

Mer skägg, du behöver ännu mer skägg. Det är ju för tusan snart Jul, och vi vet ju alla att de skäggigaste barnen får de hårdaste klapparna :D

2010-11-01 @ 12:34:48
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/
Postat av: Cloud_midgar

Yes! kul. Älskar att se spelköp. Det jag tar med mig från denna blogg är att det blir ett köp av Enslaved ltd Edition som jag hade lite dålig koll på att det fanns en sån utgåva av. Tur jag hann se det innan jag köpte vanlig utgåvan =) Tur att man också han boka PAL collector's av Castlevania LoS. Nu var den slutsåld på game uk och går svindyrt på ebay!Du säger alltid att du ska testa alla spel som du köpt, men hittar du verkligen tid,motivation, och ork till det? ;P

2010-11-02 @ 02:05:54
Postat av: 8bitninja

@ Cloud Midgar: Frågan är väl mer hur jag hittar motivation, tid och ork till allt som inte är spelrelaterat ^^ Seriöst dock, mycket tid sänks åt att spela spel men att hinna testa allt (i rimlig tid) är svårt. Speciellt när det nu så här års pumpas ut bra nya titlar, då har man svårare att gå tillbaka och spela något retrospel. Du har säkert samma problem, jag vet att du ruvar på en fin samling du också.

2010-11-02 @ 07:57:20
Postat av: Cloud_midgar

Hehe, jaa. Det börjar spåra rejält nu. Håller säkert på med ca 10 samtidigt nu, vilket aldrig är en succé. Snart dyker även Enslaved och Castlevania Los upp vid tröskeln. Spelångest! mitt jobbigaste I-lands problem just nu ^^Skulle vara kul om man fick en Overview över hela din samling, fast det kommer väl kanske? =)

2010-11-03 @ 13:18:55
Postat av: 8bitninja

Jo, jag har hört fler som är intresserade av det så det lär dyka upp. Samt kanske att man visar upp de spel från specifika system som man tycker bäst om. Topplistor helt enkelt. Jag förstår helt vad du menar, jag har nu högvis med nya spel som jag verkligen vill spela men jag klarar ej av att ha flera spel samtidigt, speciellt inte om det är spel med någon form av "story". Fick förresten hem mitt Castlevania LoS Game Exklusive Collectors Edition. Riktigt fin faktiskt, där gick Amerikanerna bet!

2010-11-03 @ 15:18:31
Postat av: hiro

Du får sluta köpa PAL spel, gör ont i själen. Speciellt DS tjockis fodralen :/

2010-11-03 @ 22:24:58
URL: http://www.gaminggrannar.se
Postat av: 8bitninja

Knappast. Fortsätter med samma formel som innan. PAL > NTSC-US > NTSC-JP. Tänk om alla satt och var så "elitistiska" då lär ju ännu färre spel släppas PAL. Det anser inte jag är rimligt. Men smaken, är som bekant, som baken.

2010-11-04 @ 11:09:43
Postat av: hiro

=D

2010-11-04 @ 15:53:14
URL: http://gaminggrannar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0